top of page

Me.-Master 1 

Leer zelfstandig werken met de Me.-scan en ontdek in 10 minuten waar talenten, kwaliteiten en valkuilen liggen van jouw klanten.

Diepgaand, objectief en gericht op groei

Na het volgen van deze opleiding maken jouw klanten een blijvende groei door, waardoor ze het optimale uit zichzelf, maar ook uit hun team of organisatie halen.  

Rowanda shoot 27062020-19.jpg

6 jaar ervaring

Ik werk ruim 6 jaar met de Me.-scan en heb projecten gedraaid binnen het onderwijs, sociaal domein, MKB en corporates. Sinds 2018 leid ik professionals op om zelf met de Me.-scan te kunnen werken. 

Rowanda shoot 27062020-70_edited.jpg

3/6 plekken bezet

De livedagen vinden plaats op 7 en 21 februari.

Er zijn maximaal 6 plekken beschikbaar waarvan er op dit moment nog 3 over zijn.

Foto aanbod 3 teamontwikkeling - optie a_edited.jpg

Bespaar tijd

Als Me.-Talentcoach bespaar je gemiddeld 10 uur dankzij de Me.-scan. Een snelle én diepgaande online talentscan die gericht is op groei.

Groei die niet stopt na een traject met jou

Samen met jouw klanten ga je aan de slag met vragen zoals:

 • Waarom doe je wat je doet?

 • Waarom doe je nu niet, wat je juist wel zou willen?

 • Waar liggen je natuurlijke kwaliteiten en talenten?

 • Wat belemmert je onbewust om stappen te maken en hoe kunnen we die positief beïnvloeden?

 

Tijdens het traject doen jouw klanten er alles aan om het onderste uit de kan te halen. Zonder moeite of tegenzin gaan ze aan de slag met vragen en opdrachten om hun (werk)leven te veranderen.  

 

Totdat het einde van het traject in zicht komt.

 

Je ziet dat de motivatie al iets afneemt en wanneer je jouw klanten na het traject nog een keer spreekt, blijkt dat ze toch vaak zijn teruggevallen in oude patronen. De één durft het waarschijnlijk wat meer toe te geven dan de ander.

 

Dit is niet waarom je dit werk bent gaan doen.

 

Jij wilt blijvende verandering.

Groei die niet stopt na een traject met jou.

En waarbij ze niet alleen het optimale uit zichzelf halen, maar ook uit hun team of organisatie.

Rowanda16092022-7.jpg
IMG_0374.heic

Het niveau van de opleiding is hoog door de kennis van Rowanda. Daarnaast weet Rowanda een fijne, veilige setting te creëren waarin iedereen de ruimte krijgt en durft te nemen die nodig is om zich verder te ontwikkelen. Fijn is ook dat ze de opleiding met een kleine groep doet.

 

Inmiddels ben ik geaccrediteerd om de Me.-scan aan te bieden en ik heb ervaren dat deze tool een echte meerwaarde is in mijn aanbod. Dat krijg ik ook terug van mijn klanten.

Wat ik ook hoor is dat het fijn is dat het invullen van de Me.-scan maar 10 minuten duurt en dat de opbrengsten echt een blauwdruk van betreffende klant zijn en ze echt aan het denken gezet worden om van daaruit verder inhoud en vorm te kunnen geven aan hun persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. 

Herman Verschuren, Core14 coaching, training en talentontwikkeling.

Mijn missie is groter dan mijzelf

Ik geloof dat wanneer we als mensen gaan leven en werken vanuit onze natuurlijke unieke talenten, de wereld daar een mooiere plek van wordt.

Dit kan ik niet alleen bereiken, maar ik kan wel degelijk een impact maken. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen de kracht en vrijheid te laten ervaren om hun volledig potentieel te leven.

 

Door mensen zoals jij op te leiden tot Me.-Talentcoach die werken met de Me.-scan, kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken. Mensen die stuk voor stuk hun talenten makkelijker ontdekken, gaan ontwikkelen en benutten om hiermee waarde toe te voegen aan hun omgeving en de maatschappij.

Wat is de Me.-scan?

De Me.-scan is een snelle en diepgaande online talentscan die in 10 minuten laat zien waar talenten, kwaliteiten en valkuilen liggen. De Me.-scan is objectief, zonder oordeel en gericht op groei.

 

Hij bestaat uit 2 onderdelen.

Deel 1: Onbewust niveau

Jouw klant maakt een keuze uit 8 archetypische beelden die zichtbaar maken wat achter iemands gedrag schuilgaat. Deze keuzes worden op onbewust niveau gemaakt vanuit de persoonlijke belevingswereld van de klant. Innovatief én onderscheidend.

Deel 2: Competenties

Jouw klant maakt een keuze van 10 uit een set van 24 competenties. De keuzes uit deel 1 worden in de Me.-scan gekoppeld aan de gekozen competenties en toegelicht in een persoonlijke rapportage.

Rowanda shoot 27062020-7.jpg

Jij en jouw klant ontdekken in 10 minuten het onbenut potentieel, op welke kwaliteiten de klant kan bouwen en waar hij tegen zijn eigen valkuilen kan aanlopen.

Evi Bastiaensen

Ik ben verbaasd over wat er allemaal uitkomt en hoe kloppend het voelt. Hele waardevolle tool.  Ik ben me bewust geworden van mijn potentieel en daar echt voor gaan staan.

Jeff Hagelen

Met de fantastische tool als de Me.-scan in combinatie met Rowanda’s kwaliteiten hebben wij binnen WEMO ontzettend waardevolle inzichten tbv de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen verkregen die we duurzaam in kunnen blijven zetten.

Jeanette Kieboom

De Me.-scan heeft mij bevestiging gegeven in mijn talenten, maar ook mijn ogen doen openen voor valkuilen. Ik heb onze sessie als zeer positief ervaren. Het heeft mij opheldering, bevestiging en inzicht gegeven.

Dubbele winst met de Me.-master 1 opleiding

De Me.-master 1 opleiding is een live opleiding in Breda met een groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Je krijgt tijdens de opleiding:

 • 2,5 dag live training inclusief koffie, thee en lunch

 • Een map met opleidingsmateriaal

 • Een coachbord

 • Een kaartenset

 • 4 Me.-scans om mee te oefenen (t.w.v. 600 ex. BTW)

 • Toegang tot de community met Me.-Talentcoaches waarmee je jouw eigen netwerk verrijkt

De opleiding is echt een combinatie tussen theorie en oefenen in de praktijk.

 

Niet alleen leer je hoe je zelfstandig met de Me.-scan kunt werken om anderen te helpen. Je gaat ook met jouw eigen Me.-scan aan de slag, wat zeker zorgt voor persoonlijke groei. Dubbele winst dus!

 

De investering voor deze opleiding bedraagt 2250,- (excl. btw)*

*Betalen in termijnen is mogelijk.

Wat kun je verwachten tijdens de livedagen?

1

Het Me.-model

De eerste dag behandelen we theorie over onder anderen de opbouw van het brein, lagen van de psyche, schaduwwerking en uitleg van het Me.-model en de archetypische beelden.

2

Werken met archetypen

Tijdens dag twee gaan we vooral veel oefenen in de praktijk, combinaties maken met de archetypische beelden en behandelen we het kerngebied in de Me.-scan welke inzicht geeft in je persoonlijke balans.

3

Accreditatie

Tijdens dit dagdeel wordt er aan je gevraagd om een Me.-rapportage toe te lichten. Je krijgt ook een korte, schriftelijke toets. Succesvol beoordeeld? Dan ben je geaccrediteerd tot Me.-Talentcoach en ontvang je een Me-.Certificaat.

Veelgestelde vragen:

Ik ben nog geen coach, kan ik de opleiding dan toch volgen?

Jazeker. Je hoeft niet al een coach te zijn om deze opleiding te kunnen volgen. Tijdens de opleiding leer je precies wat je kunt doen om mensen op zo’n manier te coachen en begeleiden, dat ze ook na het traject blijvend groeien.

 

Op welke locatie is de opleiding?

De opleiding wordt gegeven bij mij op kantoor in Breda. Bij mijn kantoor zijn gratis parkeerplaatsen en een bushalte op 3 minuten lopen afstand. 

 

Op welke dagen is de opleiding tot Me.-Talentcoach?

De dagen waarop de opleiding plaatsvinden zijn: woensdag 7 februari en woensdag 21 februari. Het laatste dagdeel volgt later

Wat als ik één van de live dagen niet kan of ziek ben?

Het meest gewenst is dat je ervoor kunt zorgen elke dag aanwezig te zijn. Indien dit door ziekte of privé omstandigheden niet lukt, vinden we samen altijd een passende oplossing. Of je sluit aan bij een volgende groep of we plannen online een sessie in.

Veelgestelde vragen:

Wat heb ik nodig om te kunnen werken met de Me.-scan?

Zodra je gecertificeerd Me.-Talentcoach bent en zelf wilt gaan werken met de Me.-scan, heb je 2 keuzes. De eerste keuze is om onder mij in het systeem van Blijenberg Talent Academy te blijven staan en een pakket kredieten te kopen. Ik nodig vervolgens kandidaten voor jou uit. Per Me.-scan en rapportage heb je 1 krediet nodig. 

 

De tweede keuze is om een coachaccount aan te schaffen binnen het Blijenberg Talent Academy Platform, een pakket kredieten te kopen en zelf jouw kandidaten uit te nodigen en beheren. Het aanmaken van een coachaccount bedraagt €200 (excl. btw). Dit bedrag heb je in 1 sessie al terugverdiend.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Dit is mogelijk in 2 termijnen van 1125 ex. BTW of in 4 termijnen van 562,50 ex. BTW.

 

Ik wil mijn werkgever voor deze opleiding laten betalen, hoe zit dat precies?

Vraag na bij je werkgever of je een persoonlijk ontwikkelbudget hebt. Een persoonlijk ontwikkel budget is een potje geld dat jij van je werkgever of van de CAO krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit kan gaan om een cursus, een opleiding of persoonlijke ontwikkeling. Ik ben altijd bereid je hierbij te helpen. 

 

Rowanda shoot 27062020-19_edited.jpg
Bellen
Mailen
Socials

06-23041703

 • LinkedIn
 • Instagram
bottom of page