top of page

Een strategiesessie biedt jou... 

Duidelijkheid, rust en een drive om weer in beweging te komen en jouw eigen koers te varen.

Je staat op een kruispunt in je carrière en hebt inzicht in jezelf nodig om de juiste keuzes te maken. Of je vraagt je af of je nog wel op de goede weg bent met je onderneming. Je bent nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is. Je vraagt je af of je jouw (werkende) leven op dit moment nog wel invult zoals jij dat wilt en je bent bereid te investeren in het creëren van een verandering. Zowel in geld als in tijd. Dan is de strategiesessie iets voor jou.

5520DDE1-F9BC-489C-BF6D-2E8030DF5CB1.jpg

Na de strategiesessie heb je inzicht in jouw unieke kwaliteiten en talenten. Weet je hoe je deze kunt inzetten. Maken we daadkrachtige keuzes en formuleren we concrete stappen waardoor jij weer in beweging komt.

Je krijgt antwoord op de vragen: 

 • Wat wil ik (echt/ook alweer)?

 • Wat vind ik belangrijk?

 • Waarom doe ik wat ik doe?

 • Wat doe ik nu niet wat ik wel graag zou willen?

 • Welke keuze(s) ga ik maken, welke concrete stappen ga ik zetten en wie of wat heb ik daarvoor nodig?

 

Je krijgt bevestiging van of inzicht in jouw unieke kwaliteiten en talenten en wat je daar concreet mee kunt doen. Zodat je vanuit dat inzicht en die helderheid tijdens de sessie zelf al zelfbewuste keuzes kunt maken en concrete stappen kunt formuleren waardoor je weer in beweging komt.

Je voelt letterlijk weer wat je kunt, waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat doen.

Rowanda shoot 27062020-31_edited_edited.jpg
Blackboard Transparent

"Door onze sessie is er massive veel ontstaan. Er heeft een shift plaatsgevonden en ik ben ervan overtuigd dat dit mede door de Me.-scan en de sessie komt."

Ik ben verbaasd over wat er allemaal uitkomt en hoe kloppend het voelt. Hele waardevolle tool.  Ik ben me bewust geworden van mijn potentieel en daar echt voor gaan staan. Visionair leiderschap. Wow, ik ben hier al zoveel meer ingestapt na onze sessie. Als ik mezelf hoor praten is het ook anders. Dankjewel dat je zoveel zichtbaar hebt gemaakt en zoveel helderheid hebt gebracht. De voorbeelden die jij daarbij noemt hebben me ontzettend geholpen en geprikkeld. Ik stapte in met ‘ik weet het allemaal niet meer’ en dat is nu over. Ik heb andere keuzes gemaakt.

 

Evi Bastiaensen
Health Coach

Samen brengen we letterlijk jouw talenten in beeld

We brengen letterlijk jouw talenten in beeld door online een laagdrempelige maar diepgaande Talentscan in te vullen, genaamd de Me.-scan. Dit kost je slechts 10 minuten.

Je krijgt inzicht in:

 • Welke natuurlijke kwaliteiten en talenten bij jou passen en in welke mate je deze nu inzet ja of nee.

 • Welke rol- en/of functies en werkcultuur bij jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten aansluiten.

 • Welk gedrag jij jezelf hebt aangeleerd wat eigenlijk niet bij jouw natuurlijke manier van schakelen past.

 • Welke behoeften en verlangens maar ook angsten en belemmeringen je in de weg kunnen staan om zelfbewuste keuzes te maken voor jezelf en voor je omgeving.

 • Hoe je naar de wereld kijkt en hoe je beslissingen neemt.

Rowanda is in staat om een veilige omgeving te creëren en vertrouwen te geven. Haar kracht is om de uitkomsten van de Me.-scan te vertalen naar praktijksituaties en daarop door te vragen, hierdoor kwamen we steeds bij de kern.
- Herman Verschuren, Core14

We hebben hier een open en diepgaand gesprek over, waarbij ik veel doorvraag en jou de ruimte geef om te delen. Daarna maken we een fijne wandeling of lunchen samen om het eerste deel te laten landen. De input van het eerste deel nemen we mee om vervolgens samen overzicht en helderheid te creëren door concreet te maken hoe je jouw kwaliteiten en talenten inzetten, welke daadkrachtige keuzes je wilt maken en formuleren we concrete stappen waardoor jij weer in beweging komt.

Review

Onze strategiesessie heeft ertoe geleid dat ik de vervolgstappen voor mijn eigen praktijk duidelijk ben gaan zien. Door mijn ondernemersdrive wil ik te snel. Het is juist goed om de stappen die je zet eerst meer te verdiepen voordat je ze neemt. Onze sessie heeft mij bevestiging gegeven in mijn talenten, maar ook mijn ogen doen openen voor valkuilen. Ik heb onze sessie als zeer positief ervaren. Het heeft mij opheldering, bevestiging en inzicht gegeven in het hoe en waarom ik door ga zetten om mijn praktijk uit te laten bloeien tot een herkenbaar en gewaardeerde praktijk. Dankjewel, mijn wens is met jou nog vele open en verdiepende gesprekken hierover te kunnen voeren.

 

Jeanette Kieboom,

PUUR.Praktijk

Review

Rowanda is in staat om een veilige omgeving te creëren en vertrouwen te geven. Haar kracht is om de uitkomsten van de Me.-scan te vertalen naar praktijksituaties en daarop door te vragen, hierdoor kwamen we steeds bij de kern. Cruciale vraag tijdens de sessie was waarom ik mijn bedrijf verder wil ontwikkelen. Welke passie ligt eronder? Wat ga ik aanbieden, passend bij mijn kwaliteiten en talenten? Wat heb ik nog te ontwikkelen om het tot een echt succes te maken? De opbrengsten van de strategiesessie waren door Rowanda uitgewerkt en voorzien van opdrachten waar ik verder mee aan de slag kon. Maatwerk dus. Rowanda is communicatief sterk en weet wat ze doet. Uiterst professioneel!

 

Herman Verschuren
Core14

Rowanda16092022-7.jpg

Gaan we samen aan de slag?

Wat krijg je?

 • Talentscan (Me.-scan) inclusief een persoonlijke rapportage met de resultaten

 • 1-op-1 strategiesessie van een halve dag of hele dag

 • Een gespreksverslag en een aantal op maat gemaakte tips en opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. 

 

De ervaring leert dat je hierna zelf aan de slag kunt gaan en de juiste stappen weet te zetten.

 

Is er toch nog behoefte aan een vervolg? Dan kunnen we altijd een vervolgsessie inplannen of ik word jouw mentor en accountability partner en we spreken elkaar elk kwartaal.

Investering: 1250 euro ex. BTW

Je voelt letterlijk weer wat je kunt, waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat doen.

bottom of page