top of page

Over mij

Invoelend en empathisch. Maar ook eerlijk en daadkrachtig. Dat typeert mij als mens. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer, trainer en coach stimuleer ik professionals, teams en organisaties om in beweging te komen en de regie te pakken. Dit doe ik door talent te identificeren en het ontwikkelen en benutten van talent te ondersteunen. 

Rowanda-1.jpg

Ik geloof...

Dat wanneer we als mensen gaan leven en werken vanuit onze natuurlijke unieke talenten, de wereld daar een mooiere plek van wordt.

De wereld zit op jou en jouw talenten te wachten. Iedereen heeft talent. Ook jij. Je hebt iets te brengen. Iets te geven wat van waarde is. Wat alleen jij kan geven op jouw manier. En het is doodzonde om dat zomaar te laten liggen.

Het is prachtig als mensen inzicht krijgen in zichzelf, in waar hun natuurlijke aanleg en potentieel ligt en in wat ze te brengen en te geven hebben. Als ze dit ook nog eens gaan ontwikkelen en benutten en hiermee waarde toevoegen aan hun omgeving en de maatschappij, geloof ik dat de wereld waarin wij leven daar een mooiere plek van wordt. Wellicht een tikkeltje idealistisch, maar wel een wereld waar ik heel graag in wil leven. 

 

Mijn missie is groter dan mijzelf. Ik kan het niet alleen, maar ik kan wel degelijk een impact maken. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen de kracht en vrijheid te laten ervaren om hun volledige potentieel te leven. Dit doe ik door organisaties, teams, en mensen te helpen talenten te identificeren, ontwikkelen en benutten.

Samen aan de slag?

Blackboard Transparent

Geen fluwelen handschoentjes, wel veiligheid

Het ontwikkelen van talent gaat niet vanzelf. Het vergt lef en je gaat de confrontatie met jezelf aan. Ik begeleid jou en je medewerkers in dit proces. Dit doe ik op een open en inlevende wijze. Veiligheid en vertrouwen staat centraal in het ontwikkelen van talenten. Daarom zorg ik voor een veilige setting waar alle ruimte is voor oefenen, emotie en reflectie. Ik werk op een menselijke manier en met trajecten afgestemd op jouw wensen en doelen. 

 

Maar ik ben ook eerlijk. Het is een traject zonder fluwelen handschoentjes. Een weg waar ik jou en je team een spiegel voorhoud die confronterend kan zijn. Maar zonder nieuwe inzichten geen verandering. Een verandering die leidt tot een nieuwe manier van leven. Vrijer, gelukkiger en beter in balans met jouw talenten en behoeften.

Rowanda16092022-4_edited.jpg
Rowanda16092022-2.jpg

Wat past bij jou of jouw organisatie?

Tijdens een intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart en ontdekken we of er een wederzijdse klik is om samen een traject aan te gaan. Verbinding is van groot belang in mijn werkwijze.

 

Vervolgens volgt een op maat gemaakt programma, volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit kunnen programma's zijn voor het individu, teams of voor de gehele organisatie. Altijd er op gericht om hernieuwde kracht en vrijheid te ontdekken en te ervaren hoe mooi het is om talenten volledig te benutten en daarmee waarde toe te voegen aan jezelf en aan anderen.

bottom of page