Over Rowanda Blijenberg

Invoelend en empathisch. Maar ook eerlijk en daadkrachtig. Dat typeert mij als mens. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer, trainer en coach stimuleer ik professionals, teams en organisaties om in beweging te komen en de regie te pakken. Dit doe ik door talent te identificeren en het ontwikkelen en benutten van talent te ondersteunen. 

Rowanda shoot strijp-s-25.jpg
Rowanda shoot strijp-s-25.jpg

Talent tot bloei
zien komen

Van het onderwijs tot MKB en van zelfstandige ondernemers tot corporates. De afgelopen jaren heb ik als vele projecten gedraaid en mogen aanschouwen hoe mooi het is om talent tot bloei te zien komen. De ontwikkeling bij mijn klanten brengt hen:

  • Medewerkers die zelfbewuste keuzes maken en zelfzekerder zijn over de waarde die zij kunnen toevoegen.

  • Teams met meer compassie voor zichzelf en anderen.

  • Het eenvoudiger en met meer plezier realiseren van doelstellingen.

  • Veerkrachtige, wendbare en weerbare medewerkers, teams en organisatie. 

 

Wil je hiermee aan de slag? Laten we kennis maken. 

Blackboard Transparent

Geen fluwelen handschoentjes

Het ontwikkelen van talent gaat niet vanzelf. Het vergt lef en je gaat de confrontatie met jezelf aan. Ik begeleid jou en je medewerkers in dit proces. Dit doe ik op een open en inlevende wijze. Veiligheid en vertrouwen staat centraal in het ontwikkelen van talenten. Daarom zorg ik voor een veilige setting waar alle ruimte is voor oefenen, emotie en reflectie. Ik werk op een menselijke manier en met trajecten afgestemd op jouw wensen en doelen. 

 

Maar ik ben ook eerlijk. Het is een traject zonder fluwelen handschoentjes. Een weg waar ik jou en je team een spiegel voorhoud die confronterend kan zijn. Maar zonder nieuwe inzichten geen verandering. Een verandering die leidt tot een nieuwe manier van leven. Vrijer, gelukkiger en beter in balans met jouw talenten en behoeften.

Rowanda shoot 27062020-69.jpg
Foto aanbod 1.jpg
Foto aanbod 1.jpg

Maatwerk

Tijdens een intakegesprek brengen we samen jouw situatie in beeld en ontdekken we of er een wederzijdse klik is om samen een traject aan te gaan. Verbinding is van groot belang in mijn werkwijze.

 

Vervolgens volgt een op maat gemaakt programma, volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit kunnen programma's zijn voor het individu, teams of voor de gehele organisatie. Altijd er op gericht om hernieuwde kracht en vrijheid te ontdekken en te ervaren hoe mooi het is om talenten volledig te benutten en daarmee waarde toe te voegen aan jezelf en aan anderen.