top of page

Voor professionals

Coaching met online programma

Wat is voor jou van essentieel belang in het leven? In slechts drie maanden krijg je met het online programma inzicht in wie je bent, hoe je jouw leven nu indeelt en welk leven je het liefst zou willen leven. Het online programma stimuleert je om in beweging te komen en de handvatten te creëren die je nodig hebt om je te blijven ontwikkelen.  

Rowanda shoot strijp-s-22.jpg
Rowanda shoot strijp-s-22.jpg

Dit is het

Na een intakegesprek volg je zelfstandig het online programma. Dit bestaat uit een traject dat je in slechts drie maanden doorloopt. Met behulp van online opdrachten ga je aan de slag met de centrale vraag: wat is het belangrijkst in mijn leven? Een vraag die verder gaat dan alleen werk. Het gaat om wie jij bent als mens en hoe je jouw leven wilt indelen om gelukkig(er) te zijn en jouw talenten volledig te benutten. 

 

Want hoe wil jij je leven verrijken? En wat zijn de obstakels die je nu wellicht tegenhouden om vrij in het leven te staan? Aan de hand van de inzichten die je opdoet tijdens het online programma creëer je een blauwdruk. Duidelijke punten waaruit blijkt waar jouw kansen liggen en die de basis vormen om in actie te komen. Het zijn waardevolle inzichten die je verder op weg helpen om je te blijven ontwikkelen.

Blackboard Transparent

Zo werkt het

Wanneer je weet wat voor jou echt belangrijk is in het leven en je de handvatten hebt om aan te pakken wat voor jou belangrijk is, is het tijd voor actie. Want met de nieuwe inzichten is het veel eenvoudiger om te handelen naar je wensen en behoeften. Bijvoorbeeld wat voor baan of relatie je het liefst wilt. 

 

Nadat we in kaart hebben gebracht wat voor jou concrete doelstellingen zijn die bijdragen aan een mooi en rijk leven, ga je aan de slag met voor jou relevante oefeningen. Zodat je in de praktijk ervaart hoe je jouw talenten inzet om te bereiken wat je wilt bereiken. Deze oefeningen combineren we met talentontwikkeling. Door inzicht te krijgen in je wensen en behoeften, maar ook in je talenten ontstaat een samenspel. Waar je enerzijds weet wat je wilt in het leven, maar ook snapt hoe je dit kunt bereiken. 

 

Het online programma biedt een sterkte basis voor het ontwikkelen van jouw talenten. Ben je op zoek naar een passend vervolg? Combineer dan het online programma met een live dagsessie of 1 op 1 coaching.

Dit kan je verwachten

Intakegesprek

Talentscan & persoonlijke rapportage

Toegang tot online leeromgeving met verschillende modules.

bottom of page