top of page

Voor professionals

Coaching tijdens een live dagsessie

Samen bereik je meer. Dat is de insteek van de live dagsessies. Een comfortabele en sfeervolle setting. Een veilige en kleine groep gelijkgestemden. En een intensief traject van een volledige dag waar we met elkaar ontdekken wat onze talenten zijn en hoe we ons leven ermee kunnen verrijken. 

Rowanda shoot strijp-s-9.jpg
Rowanda shoot strijp-s-9.jpg

Dit is het

We starten de live dagsessie met een ontspannen oefening om kennis te maken. Vervolgens richten we ons op de centrale vragen van deze dag:

  • Wat vind je belangrijk in het leven?

  • Hoe komt dit tot uiting in je werk of relaties?

  • Hoe zie je dit terug in relaties met anderen?

  • Welke rol neem jij aan?

  • Welke talenten kan jij inzetten om jouw leven en dat van anderen te verrijken?

 

In het tweede deel van de live dagsessie zoomen we in op talent. Door met elkaar in gesprek te gaan, ontdekken we onze talenten en leggen we de connectie met wat we willen bereiken in ons leven. Aan het eind van de live dagsessie sluit je af met een concreet en persoonlijk stappenplan. Handvatten waarmee je inzicht krijgt in wat je wilt en hoe je dit gaat bereiken. 

Blackboard Transparent

Zo werkt het

Tijdens het intakegesprek maken we samen een inschatting of een live dagsessie past bij jouw vraagstuk. Hierdoor creëren we voor iedereen een veilige omgeving met cliënten die met elkaar matchen. In deze fijne setting werken we met elkaar aan onze individuele ontwikkeling. Dit doen we met oefeningen waar we zelfstandig mee aan de slag gaan, maar ook door in groepsverband te spiegelen en te reflecteren. 

 

Een andermans kijk op een situatie levert vaak mooie nieuwe inzichten op die de basis kunnen vormen voor het ontwikkelen van talenten. De kracht van de live dagsessie zit in de geborgen sfeer om met elkaar te delen, maar ook in de motivatie van cliënten om impactvolle stappen te zetten. Die stappen worden weergegeven in een concreet plan waar je na de live dag sessie zelfstandig invulling aan kunt geven. 

 

De live dagsessie stimuleert je om concrete stappen te zetten naar het verrijken van jouw leven. Wil je in een uitgebreid traject dieper ingaan op jouw behoeften en kansen? Combineer dan de live dagsessie met een persoonlijke 1 op 1 coaching.

Dit kan je verwachten

Talentscan & persoonlijke rapportage

Dagsessie in een fijne, veilige omgeving

Gezonde lunch

Persoonlijke aandacht

Groep met gelijkgestemden

Uitbreiding van je netwerk

Op maat gemaakt stappenplan inclusief werkboek

€750,- ex. BTW

bottom of page