Teamontwikkeling

Talentontwikkeling voor teams

Verbeter de dynamiek binnen jouw team en bouw aan een basis waar teamleden elkaar waarderen, stimuleren en aanvullen. Met talentontwikkeling voor teams richten we ons op het verbeteren van onderling begrip en vertrouwen. Met als doel om positieve stappen te maken en prestaties van het team te verbeteren. 

Rowanda photoshoot november -123_edited.jpg

Wat gaan we doen?

Met een traject gericht op persoonlijke aandacht voor elk teamlid zorgen we met een individuele talentscan voor teamleden én een teamscan voor een duidelijk beeld van de huidige en gewenste situatie.

Door deze inzichten te analyseren en hierop voort te borduren tijdens inhoudelijke live sessies richten we ons niet alleen op bewustwording, maar kijken we ook eerlijk naar eventuele blokkades. Wat staat bijvoorbeeld groei in de weg?

Tijdens deze sessies formuleren we concrete acties om verandering te realiseren. Zo bouwen we samen aan eerlijke en positieve teamrelaties voor succesvol samenwerken, onderling begrip en meer werkplezier. 

Blackboard Transparent

Een klant aan het woord

Gedreven. Verbindend. No-nonsense. Inspirerend. Dat beschrijft voor mij het beste hoe ik Rowanda ken. Met de fantastische tools in combinatie met Rowanda’s kwaliteiten hebben wij binnen WEMO ontzettend waardevolle inzichten ten behoeve van de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen verkregen die we duurzaam in kunnen blijven zetten. Dank daarvoor Rowanda! - Jeff Hagelen, WEMO

Dit kan je verwachten

Talentscan & rapportage individuele teamleden

Teamscan, rapportage & analyse

Vaststellen doel teamontwikkeling

Live teamsessies

Prijs vanaf €3.500,- ex. BTW (gebaseerd op team van 5)