top of page

Zakelijke coaching

1 op 1 coaching

Vaak leef je niet je volledige potentieel omdat iets je belemmert om te doen wat je het liefst wilt doen of om vrijer in het leven te staan. Tijdens mijn 1 op 1 coaching kijken we samen met behulp van een intensief traject naar jouw behoeften, maar ook naar je obstakels. Zodat jij het leven kunt leven zoals jij dat het liefst zou willen. 

Rowanda shoot 27062020-22.jpg

Dit is het

Met 1 op 1 coaching kies je voor een uitgebreid traject waarbij je tot in detail inzoomt op jouw leven, je diepste verlangens en onbegrensde talenten. Het brengt ons op een pad van zelfontwikkeling waarin je gestimuleerd wordt om het heft in handen te nemen, jouw talenten actief in te zetten en te ervaren hoe mooi het is om jouw kwaliteiten op een waardevolle manier voor je te laten werken. 

 

In meerdere veelomvattende sessies pakken we aan. Zonder fluwelen handschoentjes. We evalueren en reflecteren op een eerlijke en soms confronterende manier. Want verandering kost soms moeite en energie. En dat hoeft niet altijd leuk te zijn. Maar verandering zorgt ook voor nieuwe inzichten die je verder helpen. Om alles uit je leven te halen wat erin zit, maar ook om af te rekenen met zaken die je afremmen in jouw geluk en talentontwikkeling. 

Blackboard Transparent

Zo werkt het

Tijdens een intakegesprek brengen we jouw wensen in kaart en we definiëren wat een gelukkig leven in jouw ogen inhoudt. Daarnaast identificeren we eventuele blokkades en bekijken we proactief hoe we deze kunnen verhelpen. Nadat je de Talentscan hebt gedaan, bespreken we de resultaten in een uitgebreide sessie van 1,5 uur. Op basis van deze uitkomsten wordt vaak het thema van jouw traject helder. 

 

Dit thema werken we verder uit in meerdere sessies waarin we stap voor stap de oorsprong van de huidige balans in je leven, de keuzes die je maakt én zou willen maken onder de loep nemen. Het vormt een geheel waarmee je zeer zorgvuldig inzicht krijgt in wat bij je past, maar ook hoe je zelf actief de regie over je leven kan nemen. De 1 op 1 coaching is een uitgebreid traject waarbij diverse tussentijdse evaluaties zijn opgenomen. Zo bespreken we samen hoe het gaat, waar er bijgestuurd kan worden en welke successen gevierd mogen worden. 

Dit kan je verwachten

Intakegesprek

Talentscan & persoonlijke rapportage

Persoonlijk werkboek

Op maat gemaakte oefeningen

Tussentijdse evaluaties

Minimaal 3 sessies live coaching van mij

Prijs vanaf €1.500,- ex. BTW

bottom of page