top of page

Blijenberg Talent Academy

Rowanda shoot 27062020-31_edited.jpg
Rowanda shoot 27062020-30.jpg

Our 
Story

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen de kracht en vrijheid te laten ervaren om hun volledige potentieel te leven. Dit doe ik door organisaties, teams, en mensen te helpen talenten te identificeren, ontwikkelen en benutten.

Om dit mogelijk te maken werk ik met de talentscan genaamd de Me.-scan en leid ik mensen op om zelf met deze tool te kunnen werken. Daarnaast bied ik trainingen aan die inhaken op diverse thema's zoals communicatiestijlen, leiderschapsstijlen, teamdynamieken en persoonlijk bewustzijn: wie ben ik, hoe kijk je naar de wereld en hoe maak ik zelfbewuste keuzes die van waarde zijn voor mijzelf en mijn omgeving?

De trainingen

Me.-Master 1

Je leert de talentscan, de Me.-scan, zelf te interpreteren en analyseren en je bent na de opleiding in staat om zelfstandig een terugkoppelgesprek te voeren over iemands persoonlijke profiel.

We.-Master 

Je leert hoe je individuele Me.-scans bij elkaar kunt leggen en hoe dit kunt analyseren. Je leert welke (bewuste en onbewuste) dynamieken invloed hebben op teams en hoe deze beïnvloed kunnen worden.

Me.-Master 2

Je leert hoe je de Me.-scan in kunt zetten als tool om iemand te begeleiden in zijn of haar ontwikkeltraject. Focus ligt op coach-aspecten en concrete ontwikkeltips voor het ontwikkelen van iemands talenten en kwaliteiten.

Leiderschap

Je leert hoe je jouw unieke talenten en kwaliteiten kunt inzetten ten gunste van een collectief doel in verbinding met anderen. Je leert bewust sturing geven vanuit wie jij bent, wat je doet en hoe je dat doet. 

Rowanda shoot 27062020-68.jpg

Interesse of vragen? Neem contact op

bottom of page